Aveland 50 jaar! Dat moet gevierd worden. En we deden het in stijl, in Kasteel Ordingen.

Met dank aan Miet en Richard van Kasteel Ordingen, aan Champagne Louis Casters, en zeker niet te vergeten ons feestcomité. 
Dankjewel dames. Het was top.

In 2017 viert onze zangvereniging zijn 50 jarig bestaan. Tijdens dit feestelijke jaar staan er verschillende muzikale verwennerijen voor u klaar. De kers op de taart is ons jubileum concert dat zal plaatsvinden op zaterdag 22 april 2017 om 20.00u in de Sint Stefanus kerk te Hoeselt. Tijdens dit concert brengen  we u de absolute toppers die door de jaren heen door ons koor werd gebracht, afgewisseld met enkele prachtige nieuwe stukken. Noteer alvast deze datum in uw agenda. Het wordt een muzikaal hoogtepunt dat u zeker niet wilt missen.

Op zondag 4 december tussen 13.00u en 18.00u is iedereen welkom op onze Kerst(markt)concert EDITIE 2. Gezellige kerstmarkt met zelfgemaakte spulletjes en zoetigheden en mini-concertjes,

Gratis toegang!

Met trots mogen wij aankondigen dat op 23 februari het dirigeerstokje officieel overgenomen werd door Idi Hofmans.
In de rubriek 'onze organisatie' - dirigent kan u meer info over Idi terugvinden. 

Wij hopen dat ze zich snel zal thuisvoelen bij onze zanggroep en wensen haar veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Op zondag 27 maart tijdens de Paasviering kan u voor het eerst kennismaken met Zanggroep Aveland olv Idi hofmans. Iedereen welkom.
 

Op de eerste repetitie van het nieuwe jaar hebben we afscheid genomen van dirigent Frederik Verhooghe. Vier jaar lang heeft hij Aveland onder zijn leiding gehad.
Maar vanaf 2016 heeft hij gekozen voor een nieuwe uitdaging bij de collega’s van “De Maastrichter Staar”.
We bedanken hem voor de trouwe jaren dienst en wensen hem succes voor de verdere toekomst van zijn carrière.
We zullen hem altijd herinneren met zijn brede glimlach en zijn goed humeur.

Bedankt voor al die jaren Frederik !

Op zondagnamiddag 6 december 2015 van 13:00 tot 18:00 uur programmeren wij een 'Kerst(markt)concert'. 
Zanggroep Aveland brengt stemmige advents-en kerstliederen, met op de achtergrond een kleine kerstmarkt waarin zelfgemaakte spulletjes (waarvan u bovenaan al enkele voorproefjes kan bekijken) en zoetigheden aangeboden worden. 

Toegang gratis en iedereen van harte welkom.

Na het succesvolle optreden van Aveland in 2014 met "Una Serata Italiana" heeft de zangvereniging ditmaal gekozen voor het populaire genre uit de zestiger jaren. Vele melodieën uit die tijd zijn in het collectieve geheugen blijven hangen en die songs willen we graag nog eens terug horen. 
Aveland heeft een ruime selectie gemaakt uit het grote aanbod dat in die tijd in de hitlijsten verscheen. Samen met een 7-koppig combo brengen de 40 zangers en zangeressen u non-stop de meest meeslepende en fascinerende melodieën.

Reservatie: 

Crommen-Bonneu, Kasteelstraat 11, 3730 Hoeselt - tel. 089 51 43 86 - aveland@skynet.be.
Toegangsprijs : 12,50 €.